Menu

 

Senior medewerker PSA

Ben jij die (bijna) ervaren en toegewijde senior medewerker PSA? Of zie je het zitten hiervoor opgeleid te worden? Reageer dan snel op deze vacature. We maken dan een afspraak om een kop koffie of thee te drinken en kennis te maken.

 

Wat ga je doen?

De focus in deze functie ligt op de personeels- en salarisadministratie. Daarnaast ben je betrokken bij de optimalisatie van de processen en systemen in Profit van Afas. Je bent, of wordt, expert op het gebied van de personeels- en salarisadministratie en je signaleert welke procesverbeteringen nodig zijn. Het is fijn wanneer je al feeling hebt met het verwerken van financiële gegevens.
Je wordt in deze functie medeverantwoordelijk voor het correct afhandelen van de personeels- en salarisadministratie als ook het accuraat beheren van deze gegevens. Je zorgt voor naleving van wet- en regelgeving op het gebied van personeelszaken en salarisadministratie.

Verder behoort tot je takenpakket:

  • Verantwoordelijk voor het beheren en verwerken van de personeels- en salarisadministratie binnen onze onderwijsinstelling.
  • Zorgen voor een tijdige en nauwkeurige verwerking van salarisbetalingen inclusief loonbelastingen, sociale verzekeringen en pensioenregelingen.
  • Controleren en verwerken van mutaties met betrekking tot salarissen, arbeidscontracten, verlofaanvragen en andere personeelsgerelateerde zaken.
  • Adviseren van medewerkers en het management op het gebied van salarisadministratie, wet- en regelgeving en arbeidsvoorwaarden.
  • Volgen van ontwikkelingen op het gebied van wet- en regelgeving met betrekking tot de personeels- en salarisadministratie en deze implementeren binnen de organisatie.

Wat vragen wij van jou?

  • Jij bent een enthousiast persoon met een opleiding op minimaal MBO-4 niveau en je bent bij voorkeur in het bezit van een PDL-diploma of je bent bereid deze te behalen.
  • Bij voorkeur heb je ervaring in personeels- en salarisadministratie, ervaring met AFAS Profit is een fijne toevoeging. 
  • Kennis van wet- en regelgeving met betrekking tot salarisadministratie, arbeidsvoorwaarden en sociale verzekeringen, of je wilt dit leren.
  • Ervaring met geautomatiseerde salarissystemen en personeelsinformatiesystemen is helemaal mooi, ook dit valt te leren wanneer je hierover niet beschikt.
  • Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
  • Accuratesse, oog voor detail en je beschikt over analytische vaardigheden.

Wij bieden

Wij bieden een uitdagende en verantwoordelijke functie binnen een inspirerende en leuke werkomgeving. Je komt werken in een enthousiast team waarin ruimte is voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Dus ook wanneer je nog niet aan alle vereisten voldoet, nodigen wij je uit te reageren, we leiden je graag op!
Je gaat werken in een prachtige organisatie met hart voor goed onderwijs. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd voor maximaal 0,8 fte. De startdatum is bespreekbaar. Als het van beide kanten klikt, gaan we graag het gesprek met je aan over de toekomst. Als senior medewerker PSA word je ingeschaald in schaal 8 (maximaal € 3.686, - bij 1 fte) volgens de CAO-VO. Om je werk goed en overal te kunnen doen ontvang je een werklaptop. Daarnaast hebben we een aantal erg aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een regeling voor werkdrukregulering (LPB) met daarin verschillende mogelijkheden voor verlof en verlofsparen. Verder zijn we een organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling en ontplooiing.

Klaar voor de volgende stap in je carrière? 

De vacature blijft open staan tot het moment dat wij tot een succesvolle invulling zijn gekomen. Dus ben jij onze kandidaat? Aarzel dan niet en reageer zo spoedig mogelijk via de knop solliciteren.
Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met hoofd Administratie & ICT Inge Tak via IPTak@cvo-zwfryslan.nl of 0515-482482. Neem ook een kijkje op www.cvo-zwfryslan.nl om alles te leren over onze prachtige scholen. 

Functiebeschrijving

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Menu