Menu

 

Docent Engels (2e graad, 0,5 fte)

Ben jij gepassioneerd over het onderwijzen van Engels aan enthousiaste Basis/Kader-leerlingen? Heb je de vaardigheden en de energie om hen te inspireren en te helpen groeien? Dan ben jij wellicht onze nieuwe docent Engels. 

 

Wat ga je doen?

Je gaat werken in de afdeling vmbo van het Marne college. Naast het verzorgen van lessen aan onze leerlingen in leerjaren 1,2 en 3 van Basis/Kader, coach je ook leerlingen en draag je bij aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs binnen de afdeling.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent bevoegd voor het vak Engels 2e graad of je zit in de afrondende fase van je studie. 
  • Je hebt passie voor goed onderwijs, bent didactisch onderlegd en wilt graag je steentje bijdragen aan de ontwikkeling van onze leerlingen en ons onderwijs. 
  • Je bent flexibel en kunt je verplaatsen in de belevingswereld van je leerlingen.
  • Je kunt een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen. 

Wij bieden

Je krijgt een contract voor bepaalde tijd tot het einde van dit schooljaar in verband met vervanging wegens verlof. Als docent word je ingeschaald in LB (max. € 5.030,- bij 1 fte) conform de CAO-VO. Om je werk goed en overal te kunnen doen ontvang je een laptop in bruikleen. Daarnaast hebben we een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een regeling voor werkdrukregulering (LPB) met daarin verschillende mogelijkheden voor verlof en verlofsparen. Verder zijn we een organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling en ontplooiing.

Klaar voor de volgende stap in je carrière? 

Reageer dan uiterlijk 31 maart 2024 via de knop solliciteren. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met afdelingsleider Gerard Schotanus via schg@marnecollege.nl of 06-82064582. Neem ook een kijkje op www.marnecollege.nl om alles te leren over onze prachtige school. 

Functiebeschrijving

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Menu