Menu

 

Docent Horeca (2e graads, 0,6 - 1 fte)

Ben jij een pedagogisch sterke leraar? Heb je een talent voor koken? Affiniteit met de doelgroep en ben je breed inzetbaar? Geef je graag projectmatig les? Dan is dit de baan voor jou! Wij zoeken pedagogische toppers, voor de onderbouw, met gevoel voor het praktijkonderwijs en die houden van het geven van de combinatie van project- en praktijkvakken.  

 

Wat ga je doen?

Het geven van horeca vakken in combinatie met projectleren is één van de belangrijkste taken die je gaat doen, daarnaast ben je (duo)coach van een groep. Wat je verder voor lessen geeft? Dat bespreken we graag met je! 

Wat vragen wij van jou?

  • Je hebt minimaal een PABO- bevoegdheid of een tweedegraads bevoegdheid of je zit in de afrondende fase van je studie
  • Je hebt affiniteit en/of ervaring met onze doelgroep
  • Je bent pedagogisch sterk en hebt een warm hart voor de PrO-leerlingen
  • Je bent direct of in de nabije toekomst beschikbaar voor ongeveer 0,6 – 1,0 fte
  • Je kunt een recente verklaring omtrent gedrag (VOG) overleggen

Wij bieden

Je gaat werken in een ambitieuze organisatie met hart voor goed onderwijs. In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd, maar als het van beide kanten klikt, gaan we graag het gesprek aan over de toekomst. Als docent word je ingeschaald in LB (max. € 5.030,- bij 1 fte) conform de CAO-VO. Om je werk goed en overal te kunnen doen ontvang je een laptop in bruikleen. Daarnaast hebben we een aantal aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, zoals een regeling voor werkdrukregulering (LPB) met daarin verschillende mogelijkheden voor verlof en verlofsparen. Verder zijn we een organisatie waar ruimte is voor ontwikkeling en ontplooiing.

Klaar voor de volgende stap in je carrière? 

Reageer dan uiterlijk 12 mei 2024 via de knop solliciteren. Een dagje meelopen? Dat kan altijd! De sollicitatiegesprekken worden gehouden in week 21 of 22. Wil je meer informatie over de functie? Neem dan contact op met fasecoördinator Alida Bijsterveld via bial@dediken.nl of 06-20470652. Neem ook een kijkje op www.dediken.nl om alles te leren over onze prachtige school. 

Functiebeschrijving

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Menu