Urk
Flevoland
0.5 - 0.7 fte
Tijdelijk en regulier
Docent Nederlands

Docent Nederlands

Omschrijving

Docent Nederlands

Heb jij passie voor het vak Nederlands en vind je het interessant om jouw kennis en vaardigheden over te dragen aan de vakmensen van de toekomst? Daag jij met jouw lessen onze leerlingen uit om het maximale uit zichzelf te halen? Dan komen wij graag met jou in contact.

Wie zijn Wij?

Het Berechja College, de meest bruisende school van polder, laat leerlingen eerst ruiken en proeven aan een breed scala van vakken, en dan pas kiezen. Belangrijkste doel van ons docententeam is een nieuwe generatie afleveren, die straks sterk gemotiveerd met hun vak en toekomst begint. Dat doel bereiken we kort samengevat; door lesgeven breder te trekken. We zijn ons sterk bewust van onze maatschappelijke rol en zijn trots op onze betrokkenheid bij de samenleving. Daardoor groeien we als kool en nemen we een bijzondere plek in op ons mooie voormalige eiland.

Wie ben jij?

  • Jij beschikt over een tweedegraads lesbevoegdheid of bent hiervoor in opleiding;
  • Je bent bij voorkeur beschikbaar voor 0,54 fte – 12 lesuren (Eventueel is een combinatie mogelijk met de vacature Nederlands bij het Emelwerda/Vakcollege in Emmeloord voor 0,23 fte (6 lesuren);
  • Je hebt affiniteit met het vmbo;
  • Je beschikt over een identiteit die past bij onze christelijke levensovertuiging.

Wat bieden wij jou?

  • Een tijdelijk dienstverband maar natuurlijk met uitzicht op een dienstverband voor onbepaalde tijd
  • Salaris conform de LB schaal
  • Vakantiegeld 8% en extra uitkeringen conform CAO VO
  • Pensioenopbouw via het ABP
  • Gratis gedeeltelijke aanvullende WGA verzekering met de mogelijkheid om deze onder collectiviteit uit te breiden
  • Werktijden en werkdagen in overleg
  • Een fijne werkplek, met gemotiveerde collega’s
  • Gelegenheid voor studie en ontwikkeling

Bedrijfsprofiel

Het Berechja College is een christelijke school voor VMBO en HAVO (onderbouw) die innovatief de uniciteit van iedereen gebruikt om te werken aan een duurzame toekomst.

Iedere leerling of deelnemer beschouwen wij als uniek. Ieder heeft daarom recht op onderwijs op maat. Heeft de leerling passend onderwijs, extra uitdaging op diverse gebieden of extra mogelijkheden voor het ontwikkelen van kennis en vaardigheden nodig, dan is hij bij ons op zijn plaats. Hetzelfde geldt voor elke medewerker. Wij bieden werk op maat. Het samenspel tussen onderwijs en werk op maat binnen de kaders van goed en innovatief onderwijs geeft ruimte aan de ontwikkeling van iedereen. Hierin spelen de ouder(s)/verzorger(s) een cruciale rol.

Evenwichtige ontwikkeling komt tot stand als school en thuis de ruimte, het vertrouwen en de kaders geven tot groei naar de volwassenheid. Op weg naar een verantwoord burgerschap komt de leerling in aanraking met het bedrijfsleven, dat binnen onze opleidingen een belangrijke rol speelt. Voor Berechja is nauw contact met de stakeholders van wezenlijk belang om onze visie handen en voeten te kunnen geven.

Meer informatie?

Kijk ook eens op onze website www.berechja.nl.

Mocht je nog vragen hebben dan kun je contact opnemen met Marco van der Spek (Teamleider), email: m.vanderspek@berechja.nl | tel.nr 0527-681237

Wil je bij ons komen werken? Stuur dan jouw CV mét motivatie aan ons via humanResources@berechja.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

Bedrijfsprofiel

Het Berechja College is een christelijke school voor VMBO/HAVO (onderbouw) en MBO die innovatief de uniciteit van een ieder gebruikt om te werken aan een duurzame toekomst.

Iedere leerling of deelnemer beschouwen wij als uniek. Ieder heeft daarom recht op onderwijs op maat. Heeft de leerling passend onderwijs, extra uitdaging op diverse gebieden of extra mogelijkheden voor het ontwikkelen van kennis en vaardigheden nodig, dan is hij bij ons op zijn plaats. Hetzelfde geldt voor elke medewerker. Wij bieden werk op maat. Het samenspel tussen onderwijs en werk op maat binnen de kaders van goed en innovatief onderwijs geeft ruimte aan de ontwikkeling van een ieder. Hierin spelen de ouder(s)/verzorger(s) een cruciale rol.

Evenwichtige ontwikkeling komt tot stand als school en thuis de ruimte, het vertrouwen en de kaders geven tot groei naar de volwassenheid. Op weg naar een verantwoord burgerschap komt de leerling in aanraking met het bedrijfsleven, dat binnen onze opleidingen een belangrijke rol speelt. Voor Berechja is nauw contact met de stakeholders van wezenlijk belang om onze visie handen en voeten te kunnen geven.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature neem contact op met de desbetreffende school!
Margreet Verkerk
Fricolore gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.