Individueel en in company

Professionalisering in de school is een belangrijk aspect in de onderwijsontwikkeling. Naast het individuele aanbod krijgt de Fricolore Akademy steeds vaker het verzoek in company trainingen aan te bieden.

Onze trainers spelen in op de leervragen van het betreffende team. Door de maatwerktrajecten lopen de doelen van de school, de teamdoelen en individuele doelen in elkaar over. De trainingen van de Fricolore Akademy zijn ter validering voorgelegd aan Registerleraar. Inmiddels dragen 8 trainingen het Registerleraar predikaat.

Wilt u meer informatie?

Dat kan via mw. A. Dijkstra-Lourens, adijkstra@cvo-zwfryslan.nl

Bestuur Fricolore Akademy:
Annemarie Kingma, ambkingma@csgbogerman.nl
Sjoerd de Jong, sj.dejong@cvo-nf.nl
Judith Veldhuis, jveldhuis@lauwerscollege.nl 

Bestuursondersteuner:
Henk Nouta, hnouta@gmail.com

 

Fricolore Spegel

Het visitatieproject

De Fricolore Spegel is een visitatieproject. Kenmerkend voor de Fricolore Spegel is dat er vele lessen worden bezocht: het draait om het primaire proces.

Visitaties spelen een rol in de kwaliteitszorg van de scholen als aanvulling op de zelfevaluatie die zij zelf maken. Met de visitaties wil Fricolore het nadenken over onderwijskwaliteit en de relatie met het eigen handelen van de scholen stimuleren.

Voor personeelsleden van scholen die op korte termijn een visitatie in het kader van de Fricolore Spegel kunnen verwachten is een folder met nadere informatie beschikbaar:

Waarom Fricolore?

Bent u benieuwd naar meer praktijkvoorbeelden van hoe wij schakelen binnen de diverse organisaties? Neem dan contact op.

Jerrold Agterberg

Het is fijn om elkaar te kunnen ondersteunen in tijden van.

Docent Wiskunde

Robin Middelburg

Het is fijn om elkaar te kunnen ondersteunen in tijden van tekorten van leraren binnen het onderwijs.

Docent Geschiedenis

CSG Liudger (Fricolore) gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.