Dokkum
Friesland
0,4 fte
0.5 fte
Tijdelijk
Medewerker PR & Communicatie
Secretarieel- en administratieve functies

Projectleider

Omschrijving

Noordoost Fryslân On Stage is met per directe ingang op zoek naar een enthousiaste Projectleider voor 0,4 – 0,5 fte.

Onze ideale projectleider (PL) is een enthousiast én enthousiasmerend persoon met een warm hart voor vmbo-leerlingen. Iemand die de taal van ondernemers spreekt, en ook de cultuur van het onderwijs aanvoelt. Een daadkrachtige organisator die in staat is vele bordjes in de lucht te houden zonder de grote lijnen uit het oog te verliezen. Een opgewekte duizendpoot die een project kan managen, maar ook operationele zaken ter hand neemt. Een representatief visitekaartje van de scholen en tevens vertegenwoordiger van de landelijke organisatie On Stage. Wij zoeken bij voorkeur een projectleider die woont, werkt of bekend is met de regio, of de potentie en intentie heeft daar bekend mee te worden.

M.a.w., we zoeken:
• een professionele samenwerker
• een netwerker en verbinder
• een projectmanager.

Wat ga je doen?

Als Noordoost Fryslân On Stage projectleider ben je verantwoordelijk voor projectmanagement, relatiebeheer, communicatie en PR. Je coördineert financieel beheer en fondsenwerving en werft ca. 250 beroepsbeoefenaren uit de regio. Daarnaast beheer je onze digitale aanmeldmodule (CMS) en lokale website. Je speelt een cruciale rol in de logistieke organisatie van het Beroepenfeest en werkbezoeken op de Doe Dag. Als projectleider geef je presentaties tijdens netwerkbijeenkomsten voor het bedrijfsleven, docenten en ouderavonden. Je bent de motor achter het afstemmen, aanjagen en monitoren van de voortgang van mentoren bij de voorbereiding en reflectie van leerlingen. Met jouw leiderschap zorg je voor gestroomlijnde evaluaties, rapportages en verantwoording. Een uitdagende rol waarin je je organisatorische en communicatieve talenten volop kan benutten.

Wat wij vragen

- Je werkt constructief samen, en accepteert coaching van de landelijke On Stage organisatie;
- Je bent een betrokken en een professionele collega;
- Je kan werkzaamheden prioriteren en overzicht houden op alle actiepunten;
- Je hebt lef, durf en ‘sprankel’ om inspirerende presentaties te geven aan een zaal leraren of ondernemers;
- Je beschikt over goede computervaardigheden, je bent o.a. vaardig in Office 365;
- Je hebt affiniteit met administratieve onderwerpen waardoor je financieel in- en overzicht hebt, daarnaast schrik je niet terug voor het schrijven van bijvoorbeeld een projectplan;
- Je excelleert in het leggen en onderhouden van connecties met sponsoren, fondsen en lokale media, en hebt tevens een talent voor het generen van aandacht via deze kanalen;

Arbeidsvoorwaarden
Inschaling is markconform (indicatie schaal 10/LB-functie CAO VO). Ook een zzp-constructie is bespreekbaar. In eerste instantie voor een jaar, maar met zicht op een vervolg.

Reageren
Graag zien wij jouw sollicitatie tegemoet voor 01-04-2024, reacties mailen naar vacatures@fierderonderwijs.nl

Meer informatie
Informatie over de vacature is verkrijgbaar bij: Hilbrand Visser, directeur tel. 06 12081011 of mailen naar vih@dockinga.nl.

De regio als klaslokaal!
Door de verschillende Dokkumer onderwijspartijen, PRO Dokkum, Firda, Dockinga College en Piter Jelles Dalton Dokkum is een gezamenlijke onderwijsambitie geformuleerd. Doelstelling van deze ambitie is om kinderen en jong volwassenen op te leiden in een hybride stimulerende en motiverende omgeving. Breed en met goede doorstroom mogelijkheden, waarbij maatwerk de insteek is tussen en met de bedrijven en het onderwijs (PO-VO-PRO-MBO). Natuurlijk passend voor ieder individu. Vanuit deze gezamenlijke ambitie worden een aantal projecten gerealiseerd, waaronder Noordoost Fryslân On Stage.

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature neem contact op met de desbetreffende school!
Margreet Verkerk
Fricolore gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.