Bolsward
Friesland
0.5 fte
Tijdelijk
Docent Engels

Docent Engels

Omschrijving

Ben jij gepassioneerd over het onderwijzen van Engels aan enthousiaste Basis/Kader-leerlingen? Heb je de vaardigheden en de energie om hen te inspireren en te helpen groeien? Dan ben jij wellicht onze nieuwe docent Engels.

Vacature Docent Engels - Docent Engels (2e graad, 0,5 fte) - CVO Werken-bij (cvo-zwfryslan.nl)

Bedrijfsprofiel

Het Marne College heeft als scholengemeenschap een sterk verankerde positie in de regio Zuid West Friesland. Wij verzorgen onderwijs dat ertoe doet, dat verder strekt dan het behalen van een diploma. Wij verzorgen onderwijs waarmee we leerlingen leren een bijdrage te kunnen leveren aan de wereld om ons heen. Wij verzorgen onderwijs waarbij zowel voor leerlingen als voor medewerkers grenzen worden verlegd, keuzes worden gemaakt en verantwoordelijkheid wordt genomen.

Op basis van deze uitgangspunten willen we ons onderwijs vernieuwen door toe te werken naar onderwijs dat niet uitsluitend meer gebaseerd is op docentsturing, maar waarin veel meer sprake zal zijn van flexibilisering en keuzemogelijkheden voor de leerlingen. Het realiseren van deze flexibilisering zal de komende jaren hoge prioriteit krijgen, waarbij we een groot beroep doen op de creatieve denkkracht en inzet van onze medewerkers. Gezamenlijk ontwikkelen en vakoverstijgende ontwerpen zijn hierbij sleutelbegrippen.

Kijk voor meer informatie over het Marne college op www.marnecollege.nl

Meer informatie?

Voor meer informatie over deze vacature neem contact op met de desbetreffende school!
Margreet Verkerk
Fricolore gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.